De machinist van een autolaadkraan heeft vaak te maken met situaties waarin oplettendheid en voorzichtigheid van cruciaal belang zijn. Immers, de combinatie van zware ladingen met rondlopend personeel kan van het ene op het andere moment levensgevaarlijke situaties opleveren. In veel gevallen dienen de machinisten dan ook te beschikken over de juiste papieren of op zijn minst een aantoonbare opleiding. Als u als werkgever wilt kunnen beschikken over kundig personeel is het een goed idee om de machinist van uw autolaadkraan een opleiding of training te laten volgen bij Ito opleidingen in Montfoort.

Wij kunnen onder meer opleidingen verzorgen bij u op de werkvloer of op een door u verkozen locatie. Onze instructeurs zorgen ervoor dat uw personeel zo goed en zo veilig mogelijk het vak leert. Of het nu gaat om de machinist van een autolaadkraan met TCVT certificaat of laden en lossen: Wij dragen er zorg voor dat ze goed en efficiƫnt worden opgeleid. Als u meer wilt weten over onze diensten en tarieven kunt u direct contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer.

De cursist beheerst de basisvaardigheden voor het veilig gebruik van een autolaadkraan. En de bijbehorende hulpstukken. Tijdens de praktijkinstructie wordt er uitgebreid stilgestaan bij het onderhouden en smering van de autolaadkraan en bijbehorende hulpstukken. Tevens zal ook het gebruik van de autolaadkraan en de hulpstukken aan bod komen. Chauffeurs die uitsluitend laden en lossen, en niet deelnemen in het montageproces.

De opleiding machinist autolaadrkaan is gecertificeerd voor de nascholing CCV, CODE 95. Bij het aanmelden van de opleiding Machinist Autolaadkraan kunt u middels het inschrijfformulier kenbaar maken dat u gebruik wilt maken van de nascholing. Deze opleiding heeft een waarde van 7 uur nascholing.

 

naar de ito website voor meer informatie >>